Felelősségteljes játék

Mindig felelősségteljesen játsszon

Míg a https://topkaszinok.com/ (a továbbiakban: “Mi”, “Weboldal”) vagy bármely más online szerencsejáték-oldal játékosainak túlnyomó többsége szórakozásból játszik, és képes kontroll alatt tartani játékait, addig van egy kisebbség, aki nem képes erre. Ahhoz, hogy a lehető legjobb esélye legyen arra, hogy játéka irányítás alatt maradjon, kérjük, ne feledkezzen meg az alábbi szempontokról:

 • Kizárólag szórakozásból játsszon, és ne azért, hogy pénzt keressen vele. Ha játszik, akkor az eredmény soha nem biztos, és a veszteség esélye mindig fennáll. Tekintsen tehát a szerencsejátékra olyan szórakozási formaként, mint egy koncert vagy moziba járás, és ne mint bevételi forrás.
 • Ismerje a játék működését és az esélyeket, mielőtt játszana. Minél többet tud a játékokról, annál felkészültebb ahhoz, hogy megalapozott döntéseket hozhasson a játékok előtt és közben.
 • Állítson fel egy költségvetést, és tartsa is be azt. A szórakozás megtartása azt jelenti, hogy a lehetőségeihez mérten játszik. Amennyiben meghatároz egy költségvetést, és betartja azt, akkor csak annyi pénzt fog költeni, amennyit megengedhet magának, hogy elveszítsen.
 • Ne hajszolja a veszteségeket, hanem fogadja el őket a szórakozás áraként. Azon tűnődik, hogy több játékkal visszanyerheti-e a veszteségeket? Nagy az esélye, hogy minél többet játszik, annál több pénzt fog veszíteni. A “veszteségek hajszolása” szinte minden esetben még nagyobb veszteséghez vezet.
 • Tartsa egyensúlyban a szerencsejátékot más típusú szabadidős tevékenységekkel. Ha talál másfajta szórakozási formákat, amelyekkel szórakozhat, akkor az segít abban, hogy a szerencsejáték ne váljon fő tevékenységévé, vagy hogy ne legyen túl nagy része az életének.
 • Tartson gyakori szüneteket. Jó ötlet, ha időnként elvonul a játéktól, amit éppen játszik. A szünetek bevezetése segíthet abban, hogy okosabb döntéseket hozzon, így a szerencsejáték megmarad annak, aminek lennie kell – egy szórakoztató tevékenységnek.
 • Állítson be egy időkorlátot, mielőtt játszik. Amennyiben tervet készít arról, hogy mennyi időt tud és szeretne szánni a szerencsejátékozásra (és ehhez tartja magát), akkor nagyobb valószínűséggel marad a kitűzött kereteken belül, és nem marad le más fontos dolgokról, amiket meg kell tennie.

Annak ellenére, hogy az Ön szórakoztatására nyújtunk szolgáltatásokat, elismerjük és tisztában vagyunk azzal, hogy az online szerencsejáték egyesek számára problémákat vagy gondokat okozhat. A valószínűsíthető problémák a túl sok pénz elköltésétől az erős játékfüggőség kialakulásáig terjednek. Teljes mértékben elkötelezettek vagyunk a felelős környezet kialakíása iránt minden tartalmunk esetében, és követjük és betartjuk az iparági szabványokat ezen követelmények tekintetében.

A felelős szerencsejátékhoz Önnek is be kell tartania a következő szabályokat:

Befizetési limitek

Az egyik módja annak, hogy a játékos úgy érezze, hogy jobban kontroll alatt tartja a játék, ha korlátokat és limiteket állít fel arra vonatkozóan, hogy mennyit tud befizetni. A játékosok napi, heti vagy akár havi szinten is beállíhatnak limiteket, és a limit csökkentésére vonatkozó bármilyen kérelem azonnal megvalósul, a szerencsejáték-oldalak ügyfélszolgálati munkatársai pedig további információkat tudnak adni a befizetési limitek beállításáról.

Önkizárás

Amellett, hogy segítenek Önnek a számára legmegfelelőbb befizetési limit beállításában, a Weboldalon felsorolt szerencsejáték-oldalak segíthetnek Önnek abban, hogy elrendelhesse az önkizárás időszakát az oldalról. A szerencsejáték oldalak ügyfélszolgálati munkatársai bármilyen probléma esetén segítséget nyújtanak abban, amire ezzel kapcsolatban szüksége lehet.

A leggyakoribb önkizárási időszak egy rövid, legalább 7 napos türelmi időszakot, vagy súlyosabb, 3 évig tartó önkizárási időszakot foglal magában. Ha ezen lehetőségek egyikét választja, akkor az önkizárási időszak alatt nem léphet be a fiókjába, és nem kaphat promóciós anyagokat vagy más értesítéseket a szerencsejáték-oldalakról.

A játékosok azt is kérhetik, hogy felvegyék őket az önkizárt személyek listájára. Az online szerencsejáték-szolgáltatóknak nincs joguk arra, hogy az önkizárt személyeknek reklámozzák szolgáltatásaikat.

Ezenkívül használat olyan harmadik féltől származó eszközöket, amelyek korlátozhatják a szerencsejátékosok webhelyekhez való hozzáféréseit. Az alább felsorolt blokkoló eszközök képesek segíteni Önnek ebben a korlátozásban, és segít elrejteni a szerencsejátékokkal kapcsolatos promóciós anyagokat.

BetBlocker – A BetBlocker egy Egyesült Királyságban bejegyzett jótékonysági szervezet, amely ingyenes blokkolószoftvereket kínál. Ezek a programok segítenek Önnek a szerencsejátékok ellenőrzésében. A BetBlocker egy alkalmazást kínál, ami lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy 24 órától 5 évig terjedő időszakra blokkolják eszközükön a több tízezer szerencsejáték oldal és több száz szerencsejáték-alkalmazás elérését. A BetBlocker használatához nincs szükség regisztrációra.

Gamban – Csak a szerencsejáték-oldalakhoz való hozzáférést blokkolja, anélkül, hogy más módon korlátozná az eszközt.

Ezen blokkoló oldalak mind különböző módon működnek, és javasoljuk, hogy látogasson el a honlapjukra, hogy többet olvasson a működésükről, és megtalálja azt, amelyik a lehető legjobban segít Önnek.

Időbeli korlátozások

A játékosok idejének és pénzének hatékony kezelését szolgáló néhány intézkedés a következő:

 • A játékos meghatározhatja azt a limitet, amennyit egy megadott időszakban játszhat;
 • A játékos meghatározhatja azt a limitet, amelyet egy adott időre elveszíthet;
 • A játékos meghatározhatja azt a limitet, amelyen belül játszhat;
 • A játékos felmentést kaphat a szerencsejátékok alól határozott, vagy határozatlan időre.

Ezáltal a játékos biztosíthatja, hogy ne férjen hozzá azokhoz a weboldalakhoz, amelyeket általában használ, és amelyek ismerősek számára az ilyen fajta szolgáltatások nyújtásával kapcsolatban.

A játékosok nem kezdhetik meg a játékot ezen limit beállítása előtt. Az üzemeltetők a képernyőn visszaszámláló órát és figyelemztető üzenetet jelentíthetnek meg, amikor a játékidő 75 százaléka vagy 30 perc eltelt, majd tíz perccel a határidő lejárta előtt.

Kiskorúak védelme

Biztosítjuk, hogy nem népszerűsítjük szolgáltatásainkat kiskorúak számára, és nem bátorítjuk a gyeremekeket (18 év alattiakat), hogy látogassák a képviselt szerencsejáték oldalakat. Azt is elismerjük, hogy a családi számítógépek, laptopok vagy mobileszközök különböző családtagok rendelkezésére állnak, ezért szeretnénk együttműködni felhasználóinkkal annak érdekében, hogy csak felelős felnőttek vagy gyámok férjenek hozzá a weboldalhoz, míg a kiskorú felhasználók védve vannak a játékoktól és egyéb szerencsejátékoktól. Ha további segítségre van szüksége ahhoz, hogy megakadályozza, hogy gyermekei hozzáférjenek a webhelyünkhöz, számos szoftveres szűrő létezik, amely blokkolja a kiskorú felhasználók hozzáférését. Néhány ezek közül:

CyberPatrol

GamBlock®

27LABS

Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága (SZTFH)

Az SZTFH honlapján hasznos és fontos információkat találhat a következőkről:

Közvetlen kapcsolattartásra az SZTFH +36 80 205 352-es ingyenes és éjjel-nappal hívható forródrótját is igénybe veheti.

A magánszemélyeket segítő szervezetek

Az alábbi játékfüggőséggel foglalkozó magánszervezetekhez fordulhatsz:

Különböző globális segélyszervezetek elérhetőek, amelyekhez szintén fordulhat, ha további információkat szeretne kapni a problémás szerencsejátékokkal kapcsolatban.

GamTalk – A GamTalk egy online támogató közösség, amely segítséget és tanácsot nyújt azoknak, akiknek szerencsejáték-problémájuk van, vagy ismernek valakit, aki ezzel a gonddal küzd. A csatlakozás ingyenes és teljesen anonim, és részt vehet a közösségi beszélgetéseken, a tervezett csevegéseken és egyebeken.

Gamble Therapy – A Gamble Therapy egy globális szolgáltatás, amely ingyenes gyakorlati tanácsadást és érzelmi támogatást nyújt mindazoknak, akiket a problémás szerencsejátékok érintenek.

 #StandWithUkraine
#StandWithUkraine
We stand with people of Ukraine.
Russia is not “just” attacking the Ukraine people.
This is a war against democratic values, human rights and peace. We can make impact and help with our donations.