Partneri nyilatkozat

A https://topkaszinok.com/ (a továbbiakban: “TopKaszinok”, “Mi”) egy online kaszinókkal foglalkozó weboldal, amely kompenzációt kap azoktól a cégektől, amelyek weboldalát és szolgáltatásait felülvizsgáljuk. Független vállalat vagyunk, és az itt kifejtett vélemények a sajátjaink. Nem nyújtunk semmilyen típusú szerencsejáték-szolgáltatást, és nem üzemeltetünk szerencsejáték-oldalakat.

A TopKaszinok oldalán található linkek egy része “partneri link” a szerencsejáték oldalakra. Ez azt jelenti, hogy amennyiben rákattint a linkre, és pénzt fizet be egy online szerencsejáték oldalra, akkor mi ezért partneri jutalékot kapunk. A TopKaszinok olyan weboldalakat ajánl, amelyekről úgy gondoljuk, hogy hozzáadott értékeket nyújtanak olvasóink számára.

Annak érdekében, hogy olvasóinknak a legjobb, legpontosabb és legfrissebb információkat nyújtsuk az online szerencsejáték-iparról, bevételt kell generálnunk az online kaszinók partner hirdetési programjain keresztül.

Olyan jó hírű online szerencsejáték cégekkel kötünk partneri megállapodásokat, amelyek kizárólag törvényesen szabályozott környzetben működnek, és amelyeket a világ legmegbízhatóbb és legtapasztaltabb szerencsejáték szabályozó hatóságai ellenőriztek.

Ugyanakkor a TopKaszinok nem garantálja a weboldal tartalmának pontosságát vagy érvényességét. Az oldalon található információk iránymutatásként szolgálnak, ezért azokat garancia nélkül adjuk át, és semmiképpen sem értelmezhetők jogi tanácsadásként. A TopKaszinok nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget a weboldalon található információk pontosságáért, tartalmáért, teljeskörűségéért, jogszerűségéért, vagy megbízhatóságáért.

A TopKaszinok nem vállal felelősséget semmilyen veszteségért vagy kárért, amely a weboldal vagy az azon található információk használatából eredhet. Továbbá, semmiképpen nem vállalunk felelősséget a weboldalunkhoz bármilyen formában kapcsolódó harmadik fél weboldalainak a használatából eredő bármilyen jellegű kárért, és nem vagyunk felelősek a személyes adatok gyűjtéséért és felhasználásáért, amelyek az említettt harmadik fél weboldalai által történnek.

 #StandWithUkraine
#StandWithUkraine
We stand with people of Ukraine.
Russia is not “just” attacking the Ukraine people.
This is a war against democratic values, human rights and peace. We can make impact and help with our donations.